6.1

Idag inhandlade vi en våg, och jag kunde inte låta bli att väga Sigge! Han vägde 6.1kg, vet inte vad som är normalt för den lilla parveln är det någon som vet?

Imorgon blir det promenad med Karolin och Zeke igen=) Så trevligt att gå ut och gå med dem! Och Sigge får röra sig ordentligt!




Julklappar!

Nu har jag beställt Julklappar åt Siggemannen och några till kommer det bli! *viskar* Han får ju inte veta vad det blir ju hihi! Han har gått runt datorn och vi har försökt hålla honom borta från skärmen hehe
Sen helt plötsligt så ser jag en låååång hals och ett litet huvud sticka fram ovanför skärmen på datorn Snacka OM Nyifken i en Strut! Hahahahah

      

Imorgon blir det promenad med Zeke och Karolin och denna gång ska Sigge ha 2 overaller en fleece under täckoverallen blir nog bra. Sedan har mamma fixat sockar åt honom så han slipper frysa! Men ska knyta dem ordentligt så de slipper ramla av!
Han busar som en tok i snön med dessa barnsockar som mamma knopat ihop till skor, och dem har till och med halkskydd och en sula så att han inte blir blöt igenom dem. Mycket fiffigt gjort av mormor!
;) (som hon själv kallar sig)

Sigge älskar skumtomar!

Sigges & Bellis Valpar

Nu Äntligen har jag fått in videoklippet med valparna! Se på dem! Så underbara små ting:) Henrik vill redan ha en valp till av samma ras *jag är förvånad*







Underbara! Filmade dem då Ulf var så gullig och kom ända in till Göteborg bara för att vi skulle hinna få se dem innan valparna byter hem! Stackars Chian var sjuk, hoppas hon mår bättre och att hon håller sig frisk tills då vi kommer i sommar och hälsar på med Sigge!


Nybadad & Busigast!

Jag har badat Sigge-lort ikväll och då blir han suerbusig och måste dra fram alla leksaker han har helt enkelt! En av de framslitna sakerna är hans sovfårskinnsfäll som han gärna dödar 192373723881272673 gånger om! Hehe



För att snabbt och enkelt svara på chians kommentar så svarar jag här *ler* Jo vi har sett bilderna och jag ska snart sätta in dem i bloggen :) Suuuupersöta dom små liven!

Ikväll har vi varit och fikat hos Kjell också! Sigge tyckte att hans blommor skulle ätas opp! Jag han precis stoppa hono från att bita i den då han som konstigt nog började suga på växten vilket ja aldrig sett en hund göra! Kan dom ens det????

Aja nu ska vi sova hade jag tänkt och det tycker nog Sigge med!

Godnatt!

Belli & Sigges små skönheter!

Nu har jag snott en bild på Sigges och Bellis valpar som han lyckades prestera innan han blev kastrerad! Dom är såå otroligt söta så jag blir tossig=) Hoppas jag får komma och se dem springa runt då vi kommer ner nästa helg *ler*



Klicka på bilden för fler bilder och för att komma till Chians hemsida!


Sigge ska få bo hos mamma och pappa när vi åker, jag kommer få abstinensbesvär då vi ska vara borta från honom. Men det kan nog göra honom gott att få vara litegrann med Ayo och få ha lite skoj i skogen! Imorgon åker vi för att fira pappa på farsdag och självklart för att ta en lång skön prommenad i skogen med hundarna! Sigge är så duktig på att gå utan koppel då Ayo är med för då har vi till och med lärt Sigge att hålla till vänster på vägkanten i Sikfors. Inget jag skulle våga testa här i stan men bra att träna på en mindre trafikerad väg som det är i Sikfors!

Imorse hade Sigge ingen lust att kliva upp så han och Henrk låg kvar minst 1-2 timmar längre än vanligt dock efter våran morgonprommis som blev kring 10 för min och Sigges del. Henrik går ju alltid annars första promisen så jag var snäll och tog honom nu då de är helg och Henrik får sovmorgon.
Sigge däremot tycker att det är konstigt att han alltid måste gå ut och frysa på morgonen då det är MYCKET skönare att hoppa upp i sängen och sova de sista timmarna innan alla vaknar.

Nej ikväll blir det tv och godismys och ja ska ge honom en skål filmjölk som lördagsgodis då han nu mår jättebra i magen och är inte alls lös. Dessutom äter han ordentligt och jag har inte sett någon mask i hans avföring. Så jag fick inte avmaska honom för dom som jobbar på apoteket! De är tydligen bevisat att maskarna blir resistenta mot medlet om man avmaskar varje år! Visste jag verkligen inte!

Men får hålla utkik iaf å se så att han inte har mask så att det smittar Ayo eller att han får andra problem...

I Drömmarnas Värld





- Där duvorna går att fånga från fönstret!







Sötnosar och Sömntutor

Hihi kunde inte låta bli att fånga sömntutorna på bild=) Sigge gillar att smyga upp på morgonen och lägga sig efter första promenaden i sängen och gärna sova längre! hehe Ena riktiga sötnosar!




Idag har matte varit jättetråkig! Har städat och dessutom är hon sjuk, så vi har mest sovit hela dagen och sett tv med hundar osv ... Då passar Sigge på att rota i soppåsen som precis hamnat vid dörren då dammsugare och mopp är överallt och matte inte alls har någon som helst uppsikt på vad som händer^^

Matte blev väldigt arg eftersom Sigge dragit ut kyckling och ris på golvet där hon precis städat och det kan ju faktiskt vara farligt för små voffsingar att käka tillagade kycklingben!
Han fick ligga i skammvrån(bädden) en liten stund men nu så ligger Sigge-bus och biter på en dentastix istället som är betydligt bättre än kycklingben! =)

Imorgon ska vi åka och hämta Faster Camilla på kallax och sedan hämtar vi Henrik på universitetet. Sigge ska få åka bil! Han lär bli överlycklig=) Han älskar att sitta på sin fårskinnsfäll och se andra bilar och människor med hund gå förbi och halvvoffa åt dem, men vi försöker få honom att sluta med det vilket vi halvt klarat då han tidigare lt förskräckligt då någon gick utanför bilen då vi körde!

Nu ska vi mysa vidare i den nystädade lägenheten och ta oss lite kvällsfika!

Lördag

Idag har vi allihopa varit hos Henriks föräldrar. Sigge fick leka av sig rejält med Troja och dom blev väldigt trötta tillslut=) Dragkamp och jaga tennisboll var huvudattraktionen och många glada skall från båda hundarna!

Hade besök igår av några som ska ta våran lägenhet eller ja kanske och de hade en 2 månaders bäbis med sig, Sigge var som förtrollad och sat toch tittade på den konstiga lilla saken i hans storelk som bara sov och sov hela tiden! Går inte att beskriva hur söt och sårbar Sigge blev och som att han förstod att man måste vara försiktig med småbarn . Bekymmersrynkan växte då något enormt och han såg verkligen helt fassinerad ut!

Kommer bilder i senare inlägg har inte haft kameran i högsta hugg som jag brukar!

Happy Halloween!

RSS 2.0