Angus.

Idag kommer svärfar och ska äta surströmming med oss:) Sigge Älskar surströmming! Så han kommer få smaka garanterat. Kjells fästmö ;) Ulrica har en blandras som heter Angus som sigge brukar busa med så dem kommer verkligen ha det skoj ikväll pojkarna *le*

Angus är en blanding mellan nån cokcerspaniel och jackrussel tror ja, ska fråga senare så får vi ett ordentligt svar på rasfrågan :P Ska försöka få en bild på busfröna också!

Tack till Sigges ihärdiga läsare fatän updaten är lite gles!

My babies!

Puss


Trick! Pang Pang!



Nu har Sigge lärt sig något som jag faktiskt bara testade sådär på skämt för längesen;) Men lyckades nyss få det på film med hjälp av min iPhone. Kan inte säga att det tog tid för honom att fatta galloppen så man kan säga att den här parveln är väldigt lättlärd:)
(notera att jag inte ens behöver muta honom med godis!) Har tagit för vana att inte mata ihjäl honom med godis helt enkelt. Så allt blir alltså mycket lättare med en hund som inte tigger så fort den skall göra något man ber den om... Dock kan några dödsryck falla in ibland så han har lite kvar å träna:)

Den 31a ska vi tävla i sprint på WP-dagen då jäklarns ska vi vinna;) ("sprint" menas att vi ska tävla i vem som kan kalla in sin hund och få den att komma till en snabbast!) Sigge är snabb men det blir ju ett rejält handikapp nudå det är snö ute ;)

Kul att se lite komentarer här också för den delen!



Weightpull.

Jag och Sigge kommer mest troligt att komma igång med WP som det var tänkt egentligen förra året. Men nu har allt ordnat upp sig så vi ska kunna deltaga!



Så nu är det slut på dem här fassonerna;)


Aeroplane.



Flyger snart iväg!? Eller så äter man bara dentastix?


T-Bag.

;) Nu har vi köpt en resebag åt sigge! Snart kommer vi ner till GBG!





Pussar och kramar till Blåkulla!


Mys-Sigge:)






Igår.

Igår var vi ute och gick ute i vändträsk med Zeke och Karro:) Det har börja bli så himlarns kallt nu så Sigge behöver snart full mundering! Igår hade vi bara fleecen och det var absolut för lite att bara ha på honom *hurves*

När vi kom in så busade voffsingarna runt och sen låg dem i soffan och mös med varsit ben:) Zeke ville ha uppmärksamhet och höll på och jaga upp Sigge som inte alls var pigg på att busa med honom *stackars Zeke;)*

Sen har jag köpt ett nytt reflextäcke åt sigge att ha nu då mörkret faller in. Det fanns för endast 40kr på Ellos/Catalog! Sen köte vi även en skyddspläd till baksätet för hund för endast 70 kr!!!

http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryId=40087&productId=225888





http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryId=40087&productId=160775

Länkarna går till produkterna:)


GBG.

Nu är äntligen resan helt bokad till gbg! Den 30e december åker vi till göt-la-borg och firar nyår där med Söder och så:)
Sigge ska självklart med efter att vi fått veta att han verkligen kom med på flyget. Sen hade vi tänkt överraska Chian med att bara komma med Sigge men så blev det inte eftersom vi var nyfikna med hur dem skulle göra på nyårsafton med deras hundar. Vi vet ju inte hur våran kväll ser ut ännu heller.

Sigge har fått "skavsår" på trampdynan på höger bak :( Har just nu gjort en nödlösning med kompress och tape med lite helosansalva på skavsåret och sen på med en vintersko. Ska fixa så vi slipper använda det men just nu så biter han inte eller håller på och pillar i det så då får det iaf chans å fixa sig litegrann innan vi låter det "självläka" Man ser ju att han får ont av att bara gå på det som det är så det blev grymt mycket bättre med vintertofflan så att säga!

Nu blire surströmming för mig och Sigge! Jo han Älskar surströmming haha men han får bara smaka lite, annars blir det gasbomb HA HA HA


RSS 2.0