GBG.

Nu är äntligen resan helt bokad till gbg! Den 30e december åker vi till göt-la-borg och firar nyår där med Söder och så:)
Sigge ska självklart med efter att vi fått veta att han verkligen kom med på flyget. Sen hade vi tänkt överraska Chian med att bara komma med Sigge men så blev det inte eftersom vi var nyfikna med hur dem skulle göra på nyårsafton med deras hundar. Vi vet ju inte hur våran kväll ser ut ännu heller.

Sigge har fått "skavsår" på trampdynan på höger bak :( Har just nu gjort en nödlösning med kompress och tape med lite helosansalva på skavsåret och sen på med en vintersko. Ska fixa så vi slipper använda det men just nu så biter han inte eller håller på och pillar i det så då får det iaf chans å fixa sig litegrann innan vi låter det "självläka" Man ser ju att han får ont av att bara gå på det som det är så det blev grymt mycket bättre med vintertofflan så att säga!

Nu blire surströmming för mig och Sigge! Jo han Älskar surströmming haha men han får bara smaka lite, annars blir det gasbomb HA HA HA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0