Kikade in för en ny design

Jaop nu har jag tagit mig tid och fixat Sigges design=)

Idag har vi sovit länge! :o Sigge, jag och Henrik har sovit i sängen och det var skönt må ja säga! Sigge började busa och vi busade massor haha då han älskar att jaga händerna om man har dem under täcket. Ett riktigt busfrö! Den här veckan har vi hunnit vara ute en långis med Karro och Zeke, och en promenad med Linnea och Fabbe plus att vi varit in på hund och zoo-tjänst för att kika på en fin julklapp åt Ayo(:

På Julafton ska vi först åka till Henriks pappa Kjell och byta julklappar och äta Jul-lunch (dopp i grytan m.m.) Eftermiddagen spenderas hos Hans Mamma och Hasse i deras nya hus där Sigge och Troja ska få busa rejält! Juldagen bär det av till Sikfors för att fira med min familj och Sigge ska då få leka med Ayo såklart (; Och sno pappas plats i soffan som vanligt! *ler*

Nu ska vi mysa i soffan till en skräckis, Sigge brukar halvsova tills det händer något hastigt då är han med i matchen och tittar han också!


Paus

Nu inför jul och så har vi inte haft tid och sitta här så ofta! Men snart kommer vi tillbaka! (:

Sigge vill gå i ide

Det är 22 minusgrader och Sigge är inte lätt att få utanför dörren! Med 2 overaller och mockasiner är det överkomligt iaf men han är mer än glad då promenaden är över och han får spinna runt inomhus!

nu kurar han i filten på soffan efter att ha varit ute i knappt fem minuter stackarn men det är hiskeligt kallt så jag förstår honom! Han får många men korta prommisar nu men då det var 15 minus så gick det jättebra man får bara klä han ordentlgit! =)


Nu är utslagen borta!

Det var inte så farligt de där utslagen han hade! Tror det var från snö och kyla som gjorde att det blev som det blev.
Nu har jag fixat fram bilderna på höstjackan dessutom! Snyggast!

Har kommit fram till att om man vill att Sigge ska äta upp maten innan man ska iväg på olika saker och inte har tid och sitta å gullmata honom för att han ska ha nått i magen... Lägger jag i en 4dels mjukmat ni vet sånna där ceasar eller vov små paket med antingen kyckling eller oxkött! Han fullkomligt Ä L S K A R dem och äter upp sitt foder direkt. Minskar lite på fodret dock så att han inte äter ihjäl sig hehe

Idag har Sigge varit med oss till Storheden och fick träffa Leo där. Men han skrämde Leo haha genom att skälla till litegrann haha inte bra=) Vi som ska dit och hälsa på och gå på prommisar! Då kan ju inte Leo vara rädd!

Nu ska jag sätta in bilden så ni ska få se den fina jackan!





Juste! Vår/höstjackan!

Han fick ju faktiskt en fin grå vår/höstjacka som är svinhäftig=) Härligt då det börjar bli varmt och skönt och man kan gå ut på stan med en lätt jacka på snyggingen! Han är en riktigt tantmagnet :D "För han har storstadkontroll!" (citat taget ur en låt i filmen Oliver och gänget)
Alla tanter ler åt honom eller ja både ung som gammal gör det, men det är dem äldre som stannar och gulligosar med honom! Hihi Så är det någon äldre man som vill ha sällskap så kan ni få låna Sigge för en liten peng (; Haha ni vet hundtricket funkar ännu!

Bild på jackan kommer så fort jag fått min hårddisk och sedan fifflat över alla gamlabilderna på den så jag kan få in nyare på datan!

Imorgon blir det en 2 timmars promenad! Kändes nästan som plusgrader så det är förhoppningsvis varmt ute! Men SiggeSigurd han ska ha två overaller iaf och sina nya fina skor! Chian det gör inget att du inte hittade skossingarna! Hittar du dem kan du ha dem till Belli eller om du skaffar en hårig AHT som jag tror du ska skaffa om jag inte drömt det? *ler*

Dom är snabba på doggie.se!

Uj så fort det gick att få hem selen jag återställde för att få en i en större storlek! Brevbäraren tog en rejäl sprint för att hinna med det där!  Sedan finns ju deras butik i Göteborg tydligen? Då måste vi ju dit i sommar då vi ska ner och hälsa på i Blåkulla bland annat :D

Snart ska det skickas julkort och det ska bli mysit å få ännu en julesak gjord! Men nog om mig nu det är Sigge som det ska handla om i den här bloggen (:

Utslagen har blivit bättre och det är nog inte direkt utslag utan han flagnar som nu. Konstigt! Jag testade iaf quick help så det kan ju va det som funkade! Behöver nog egentligen inte vara allergi utan kanske är så att där overallen inte täcker kan han ju blivit kall under en lång promenad? Och om de då är lite snö så att det far in kan han ju fått nått av det? Men som sagt det blir bättre och bättre och nu behöve rhan inte pulsa i nån snö då dem har börjat vara flitiga på skottningen här i stan!

Idag har Sigge varit med mig till Jessica då jag fixade hennes hår. Han låg nöjt med sin fil i hennes skinnfåtölj och tittade på oss. Han låg och kollade på fiskar också det var nog kul kan ja tänka mig hehe !

Den där nedrans bilden på hans nya skor är ju i Henriks mobil så ja får sätta in den senare iaf! *suck*

Nej nu ska vi sova tror ja (eller ja Sigge har redan funnit John Blund) Och Massa pussar till Chian från Sigge blire för jag tror nämligen han läste din komentar ( Ja iof så läser han ju allas komentarer men nog sitter Chians komentarer allra bäst i hjärtat för Sigge-mannen!)

Gonatt alla söta läsare!

Nya skor!

Nu har vi köpt skor åt sigge! Det blev sånna som inte blir blöta igenom! Det är mycket bra och idag invigde vi dem på våran långprommis. Sigge hade inga problem att behålla dem på under hela promenaden, och det var jättekul å se han springa lös utan att lyfta på tassarna var och varannat steg då dem provisoriska tassockarna inte funkade särskilt bra.

Kommer bilde rpå det senare!

Sen har han fått något utslag på magen det är rött och ser ut som en raktion av något slag.. Mycket läskigt men jag tror det är tvättmedlet för hans overall som kan ha orsakat det. Han går sällan med kläder på så det kan inte vara för att han har det för varmt iaf!

Nej nu ska vi busa på här och se desperate houswifes!

RSS 2.0